Alle arrangementer slås op her på siden samt annonceres på vores Facebook-side.

Copenhagen Cooking I August

Producers Dinner i Rabarbergaardens Orangeri

Smag på det ‘Gribskovske’ spisekammer. Kom til en aften om den nordsjællandske muld og det nærliggende farvand, når Rabarbergaarden d. 29. august samler nogle af de mest ihærdige og dygtige producenter til en særlig aften det fine orangeri. 

Lokale producenter skyder op af mulden i Nordsjælland. Og denne aften kan I møde nogle af egnens dygtigste og høre om deres arbejde, deres drømme – og naturligvis smage på deres produkter. Den gode samtale fortsætter ved bordet, hvor I sammen nyder en helt særlig middag, tilberedt med råvarer dyrket og avlet på Rabarbergaarden samt fra andre dygtige lokale producenter. Tilvirket af køkkenchef Thomas Køster og hans dygtige team.

Middagen foregår i Rabarbergaardens Orangeri med udsigt til himlen, dyrene på folden og de åbne, grønne vidder. Menuen er sammensat af årstidens råvarer og serveres med tilhørende lokale drikkevarer samt kaffe & the.

I Rabarbergaardens restaurant er kun det bedste godt nok. Vi har fokus på både kvalitet bæredygtighed – også når vi samarbejder med andre leverandører. På den måde gør vi hinanden endnu bedre – og det er netop det, du skal smage, føle og høre om denne aften.

Menuen

  • Middagen bliver tilrettelagt ud fra de råvarer der er på det givne tidspunkt

  • Den vil bestå af 6 retter med dertilhørende vine og drikke, samt kaffe & the

Prisen er kr. 795.-/pers.

Billetter købes på: https://madbillet.dk/show/event/middag-med-lokale-producenter-paa-rabarbergaarden

Få pladser.

HØJREBSAFTEN

Vi skal pose mindre men bedre kød. èn dag om året spiser vi måske lidt mere. Men det er af den allerbedste kvalitet. Det er lokalt og det er højrebet vi snakker om.

Traditionen tro vier vi tirsdag i uge 30, d. 23. juli, til det bedste, mest velhængte og selvfølgelig lokale højreb. Sammen med de ny kogte pommes stripes, den hjemmelavede bearnaise og den grønne salat med ‘mormor’ dressing, er det grillede højreb i det allerbedste selskab.

En dessert bliver det også til.

Prisen er kr. 350.- for højreb og dessert. Drikkevarer tilkøbes.

Det er en eftertragtet aften og pladserne får hurtig ben at gå på. Så en hurtig bookning er en god ide hvis du vil sikre dig en plads.


Arrangementer

Producers Dinner under Copenhagen Cooking d. 29. august 2019 på Rabarbergaarden

Producers Dinner under Copenhagen Cooking d. 29. august 2019 på Rabarbergaarden


 

Det sker

Rabarbergaarden diskuterer

‘Rabarbergaarden Diskuterer’tager vigtige emner op DER optager os, jer og den verden vi lever i. Det kan være klimaet, kunsten, mellem menneskeligheden, sorgen, glæden, naturen eller noget helt andet.

FOLKEKØKKEN

Tirsdag d. 6. august kl. 18-20. Et godt måltid til en god penge.

Én hovedret + én dessert kr. 150.-. Børn halv portion og halv pris kr. 75.-

Obs! der er ikke mulighed for at bestille vegetar denne aften.

Book bord her på siden for sikre dig en plads.

LOPPEMARKED

Frugthaven holder igen i år loppemarked og det falder i år tirsdag d. 16. juli.

Det foregår på fællesarealet ved siden af Rabarbergaarden.

Bookning af stadepladser og anden information fås ved henvendelse direkte til Frugthaven.

Vi vil sælge lette retter fra grillen og butikken. Det er ikke muligt at bestille bord til den dag.


 

Kurser

KURSER

Der er nye kurser i 2019. Bage-, fiske-, dessert- og krydderurtekurser præger februars køkkenskole. Beskrivelser og tilmelding finder du i webbutikken under ‘køkkenskolen’.

Book dit kursus og læs mere i webbutikken

webbutikken