Arrangementer

Igennem året og de forskellige sæsoner huser gården forskellige aktiviteter og arrangementer. Lige fra Frø pop-up og Påskemarked til Foredrag & Folkekøkken.


Alle arrangementer slås op her på siden samt annonceres på vores Facebook-side.

Vil du være sikker på at få besked om nye tiltag, så meld dig til vores nyhedsbrev.
 


 

Foredrag & Folkekøkken

Foredrag & Folkekøkken går i sin enkelthed ud på en aften hvor en eller flere med noget på hjerte holder et foredrag og derefter spiser vi alle et måltid sammen, der består af en hovedret og en dessert.

Prisen for måltidet er 95,- for hovedretten og 55,- for desserten.

Foredraget varierer, indhold og priser vil blive slået op på siden, hvor man også vil kunne se hvordan man bestiller en plads.

 


 

Aktiviteter & arrangementer

Fredag d. 10. november
Økologisk Mortens Aften. Vi fejre Morten Bisp med øko-ænder fra Mangholm, fyldt med æbler & sager, serveret med hvide og brune kartofler, rødkål fra gården, dejlig sauce, råsyltede græskar fra gården og sød chutney. En sprød grønkålssalat er der også til. Desserten er æble trifli med marscapone creme & knas. Pris for hele menuen er kr. 295.-/voksne og kr. 195/børn. Køb en plads i webbutikken. UDSOLGT!

Lørdag d. 9. & søndag d. 10. december
Økologisk Julemarked "JUL PÅ RABARBERGAARDEN"

Butikken vil bugne af julevarer til bordet og gaver til under træet. restauranten vil servere en dejlig jule menu. PÅ markedspladsen vil der være Rabarbergaards gris på grille.

På markedspladsen kan du finde Signe Wenneberg med hendes bøger, kompost spande og smukke kranse. Pernille Folcarelli med hendes fine tryk af naturen omkring os, på papir, puder og tæpper. Babette Fønns med de bedste af de bedste loppesager. Køslter Malt & Øl med alle de dejligste læskende drikke lige fra bryggeriet og klar til dit julebord.

Søndag d. 10. dec. er der vinsmagning af julens vin fra Melin Vin kl. 12 - 15. Det er her du sikre dig den bedste af den bedste øko, bio & naturvin.

I drivhuset er der kreativt værksted for børnene. Støbning af julelys, drejning af lysestager i birketræ, uldengle, julekugler til fuglene og frøbomber.

Slag af verdens smukkeste juletræer fra Søren på Tirsvæld. Rødgran når de er aller bedst.

Pony ridning for de mindste kl. 10 - 12.

OBS! Parkeringen er begrænset ved gården. Der vil være parkering ved Holløse St. Ellers kom økologisk til julemarked ved at tage toget. Det går hver 30. min. og det tager 5 min. at gå fra trinbræt til Rabarbergaarden.

KURSER

Julesul, Julekager & julemiddag - se webbutikken

webbutikken