Alle arrangementer slås op her på siden samt annonceres på vores Facebook-side.

EFTERÅR 2019

MORTENS AND D. 10. NOVEMBER

Traditionen om Martin af Tours holdes i hævd her på gården. Det vil sige at vi omkalfatre ‘Søndagsfrokosten’ d. 10. november til at være en Mortens Aften søndagsfrokost.

Det betyder økologisk and fra Lone på Gothenborg, Thomas’ rødkål lavet på kål fra Rabarbergaardens mark, kartofler, surt og sødt.

Desserten er selvfølgelig noget med æble.

Book plads til dig og dine på siden under restaurant.

Pris 250.-/pers. Børn under 8 år kr. 125.-

ØKOLOGISK JULEMARKED

30.11 + 1.12

Igen i år holder vi, ØKOLOGISK JULMARKED. Sæt kryds i kalenderen.

MADHÅNDVÆRK, JULEVÆRKSTED, JULEGAVER OG JULESTEMNING
Rabarbergaardens traditionsrige økologiske julemarked hylder det gode og tradtionsrige madhåndværk, der netop kendetegner juletiden. I restauranten kan du indtage en dejlig julefrokost, i Orangeriet vil der være gris på gaflen og varme krydrede drikke og om lørdagen vil julen blive sunget ind af det dejligste kor. I storkøkkenet vil der igen i år kunne købes nykogte kæmpeklejner.

I gårdens landhandel kan du købe årets julegaver, honningkager, julesmåkager fra gårdens eget bageri og ikke mindst bestille årets økologiske juleand eller gås.

I Plantskolens drivhus vil vi hjælpe børnene med at lave juledekorationer af naturens overfold, frø-bomber, dryppe lys og lave fulglekugler. Altsammen nogen der kan blive til gode julegaver.

Ude vil der være ponyridning for de små og kanelsnobrødsbagning over bål for de lidt større.

Årets juletræ på fod eller i potte kan også købes.

Dyrene kan ses i deres vinterklæder ude på foldene.

Åbningstider:
Lørdag d. 30. nov. kl. 10 - 16
Søndag d. 1. dec. kl. 10 - 16

Entre: Gratis
Juleværksted &
kanelsnobrødsbagning for børn: kr. 50.-
Ponyridning: kr. 20.-

Hvis du vil spise i restauranten er det en god ide at bestille bord på hjemmesiden.




Arrangementer

Årets hvidløg lagt til tørre.

Årets hvidløg lagt til tørre.


 

Det sker

Rabarbergaarden diskuterer

‘Rabarbergaarden Diskuterer’tager vigtige emner op DER optager os, jer og den verden vi lever i. Det kan være klimaet, kunsten, mellem menneskeligheden, sorgen, glæden, naturen eller noget helt andet.

FOLKEKØKKEN

Fredag d. 15. november kl. 17.30-20. Et godt måltid til en god penge.

Én hovedret + én dessert kr. 150.-. Børn halv portion og halv pris kr. 75.-

Obs! der er ikke mulighed for at bestille vegetar denne aften.

Book bord her på siden for sikre dig en plads.


 

Kurser

KURSER

Der er nye kurser i 2020. Bage-, fiske-, dessert- og krydderurtekurser præger februar og marts køkkenskole. Beskrivelser og tilmelding bliver lagt op i november.

Book dit kursus og læs mere i webbutikken

webbutikk