Nyheder

RABARBERGAARDSGRISEN HOPPER I ARBEJDSTØJET OG BLIVER TIL ‘GULDGRISEN’

Støt Rabarbergaardsgrisens arbejde med at sikre recirkulering af de livsvigtige næringsstoffer og vær aktivt med til at skabe en ny bæredygtig model for de små og mellemstore landbrug.

Tjek ind på nedenstående link og læs alt om GULDGRIS projektet og vær med til at støtte balancen i vores fælles jord.

https://www.booomerang.dk/projects/stoet-guldgrisen-faa-oeko-gris-paa-gaflen/

 

Arrangementer

Igennem året og de forskellige sæsoner huser gården forskellige aktiviteter og arrangementer. Lige fra Frø pop-up og Påskemarked til Foredrag & Folkekøkken.


Alle arrangementer slås op her på siden samt annonceres på vores Facebook-side.

Vil du være sikker på at få besked om nye tiltag, så meld dig til vores nyhedsbrev.
 


 

Foredrag & Folkekøkken

VINTER 2018

  • Mandag d. 19. februar kl. 18-20 FOREDRAG & FOLKEKØKKEN med designer Rikke Hagen fra Hagen Etc. Rikke er designeren bag Rabarbergaardens keramik som vi bruger i restauranten. Rikke bor i Tisvilde, men bruger en stor del af sin tid på Bornholm, hvor hun er bestyrelsesforkvinde for Den Danske Keramik Fabrik. Udover keramik har Rikke designet et utal af høj kvalitets objekter, og er repræsenteret i hele verden. Denne aften vil Rikke sætte lup på processen med Rabarbergaardens stellet, helt fra ide til færdigt design. Så velkommen til en aften i keramikkens verden. Foredraget varer ca. 45 min. derefter serveres folkekøkkenet.
  • Mandag d. 2. april kl. 18-20 Foredrag bliver annonceret

Foredrag & Folkekøkken går i sin enkelthed ud på en aften hvor en eller flere med noget på hjerte holder et foredrag og derefter spiser vi alle et måltid sammen, der består af en hovedret og en dessert.

Prisen for måltidet er 100,- for hovedretten og 55,- for desserten. Halv portion, halv pris på hovedretten for børn.

Foredraget varierer, indhold og priser vil blive slået op på siden, hvor man også vil kunne se hvordan man bestiller en plads.

 


 

Kurser & arrangementer

KURSER

  • UDSOLGT! Bagekursus - Vi bager Rabarbergaardens populære Ølandshvedebrød, de berygtede kanelsnurre og det legendariske rugbrød. pris kr. 495.- Lørdag d.3. marts kl. 10 - 14

Book dit kursus og læs mere i webbutikken

webbutikken