Arrangementer

Igennem året og de forskellige sæsoner huser gården forskellige aktiviteter og arrangementer. Lige fra Frø pop-up og Påskemarked til Foredrag & Folkekøkken.


Alle arrangementer slås op her på siden samt annonceres på vores Facebook-side.

Vil du være sikker på at få besked om nye tiltag, så meld dig til vores nyhedsbrev.
 


 

Foredrag & Folkekøkken

Foredrag & Folkekøkken går i sin enkelthed ud på en aften hvor en eller flere med noget på hjerte holder et foredrag og derefter spiser vi alle et måltid sammen, der består af en hovedret og en dessert.

Prisen for måltidet er 95,- for hovedretten og 55,- for desserten.

Foredraget varierer, indhold og priser vil blive slået op på siden, hvor man også vil kunne se hvordan man bestiller en plads.

 


 

Aktiviteter & arrangementer

Lørdag d. 16. september
Folkekøkken aften. En ret med dejlig gris & grønt til kr. 95.-/voksne og kr. 50.-/børn. Dessert kr. 50.-/børn & voksne. Book på booking siden under restaurant.

Onsdag d. 11. oktober
Smagens Time - billet salget åbner d. 11. september på Madbillet.dk

Fredag d. 10. november
Økologisk Mortens Aften. Vi fejre Morten Bisp med øko-ænder fra Mangholm, fyldt med æbler & sager, serveret med hvide og brune kartofler, rødkål fra gården, dejlig sauce, råsyltede græskar fra gården og sød chutney. En sprød grønkålssalat er der også til. Desserten er æble trifli med marscapone creme & knas. Pris for hele menuen er kr. 295.-/voksne og kr. 195/børn. Køb en plads i webbutikken.

Lørdag d. 9. & søndag d. 10. december
Julmarked "JUL PÅ RABARBERGAARDEN"

webbutikken