Alle arrangementer slås op her på siden samt annonceres på vores Facebook-side.

EFTERÅR 2019

EFTERÅRSFERIE FOR BØRN

Tirdag d. 15. okt. kl. 11-13

Vi går i haver til Maver køkkenet og høster rødbeder til at lave blodrød rødbedesuppe & pandebrød på bålet. Undervejs snakker vi med hinanden om hvor vores grøntsager kommer fra, hvordan du selv kan dyrke dem derhjemme og hvordan man faktisk kan lave et helt måltid ud af en enkel rødbede.

Tilmelding:kontakt@rabarbergaarden.dk

pris: kr. 50.-/barn

alder: 6 - 12 år

max antal: 20 pax

SMAGENS TIME 2019

TIRSDAG D. 29. OKOTOBER

For 6. år i træk vi en del af det fantastiske initiativ som Melting Pot Foundation arrangere, nemlig en aften hvor børns spiseoplevelse er i fokus, og hvor al overskud går til at uddanne fattige børn og unge i Sydamerika.

I år er temaet Madspild, og hvis der er noget vi har været gode til de sidste 15 år, siden vi kom til Rabarbergaarden, så er det lige præcis at undgå madspild og udnytte alle resourcer.

Der er kun åben for børn (voksne ingen adgang!) til en tre retters menu hvor vi lægger vægt på oplevelsen, dannelsen og formidlingen af årets tema.

Billetsalg starter på madbillet.dk søndag d. 28. september kl. 12

MORTENS AND D. 10. NOVEMBER

Traditionen om Martin af Tours holdes i hævd her på gården. Det vil sige at vi omkalfatre ‘Søndagsfrokosten’ d. 10. november til at være en Mortens Aften søndagsfrokost.

Det betyder økologisk and fra Lone på Gothenborg, Thomas’ rødkål lavet på kål fra Rabarbergaardens mark, kartofler, surt og sødt.

Desserten er selvfølgelig noget med æble.

Book plads til dig og dine på siden under restaurant.

Pris 250.-/pers. Børn under 8 år kr. 125.-




Arrangementer

Årets hvidløg lagt til tørre.

Årets hvidløg lagt til tørre.


 

Det sker

Rabarbergaarden diskuterer

‘Rabarbergaarden Diskuterer’tager vigtige emner op DER optager os, jer og den verden vi lever i. Det kan være klimaet, kunsten, mellem menneskeligheden, sorgen, glæden, naturen eller noget helt andet.

FOLKEKØKKEN

Mandag d. 14. oktober kl. 17.30-20. Et godt måltid til en god penge.

Én hovedret + én dessert kr. 150.-. Børn halv portion og halv pris kr. 75.-

Obs! der er ikke mulighed for at bestille vegetar denne aften.

Book bord her på siden for sikre dig en plads.

ØKOLOGISK JULEMARKED

30.11 + 1.12

Igen i år holder vi, ØKOLOGISK JULMARKED. Sæt kryds i kalenderen.

Programmet for weekenden vil blive lagt op her på siden 1. november.


 

Kurser

KURSER

Der er nye kurser i 2020. Bage-, fiske-, dessert- og krydderurtekurser præger februar og marts køkkenskole. Beskrivelser og tilmelding bliver lagt op i november.

Book dit kursus og læs mere i webbutikken

webbutikk