Nyheder

KASPER EISTRUP PÅ RABARBERGAARDEN

Vi er så stolte og utrolig glade for at billedkunstner Kasper Eistrup har valgt Rabarbergaarden til udstilling af hans litografier.

Kasper Eistrups værker har et stærkt grafisk udtryk, der insistere på at fortælle en historie. Vi glæder os til at de skal danne ramme for vores gæster der spiser i restauranten, her hen over sommeren 2018.

Der er fernisering LØRDAG D. 19. MAJ 2018 KL. 15-17. Her kan man se værkerne og møde kunstneren. Der serveres et glas & en bid.

 

GULDGRISEN I FULD FIRSPRING HAR BRUG FOR DIN STØTTE

Vi er nået det første vigtige skridt og er godt på vej med vores crowdfunding kampagne. Men vi har også brug for din støtte til at hjælpe med at skabe den gode model så mange flere små landbrug kan blive selvforsynende med næringsstoffer.

DU kan være med skaber ved at støtte Rabarbergaardsgrisens arbejde med at sikre recirkulering af de livsvigtige næringsstoffer og vær aktivt med til at skabe en ny bæredygtig model for de små og mellemstore landbrug.

Du får selvfølgelig noget for dit bidrag. Lige fra SoFari-tur, Rabarbergaards pølser, kasse med lækkerier fra Rabarbergaarden til den helt store middag for hele familien.

Er du en virksomhed der gerne vil støtte op om sikring af miljø, klima og det bæredygtige landbrug, så laver vi lige den reward pakke til dig/jer som passer.På den måde kan du give dine medarbejdere, bestyrelse eller måske gæster fra udlandet, en helt unik, autentisk og enestående oplevelse.

Kontakt os endelig på kontakt@rabarbergaarden.dk hvis du vil høre mere om hvordan du kan støtte som virksomhed.

Tjek ind på nedenstående link og læs alt om GULDGRIS projektet og vær med til at støtte balancen i vores fælles jord.

https://www.booomerang.dk/projects/stoet-guldgrisen-faa-oeko-gris-paa-gaflen/

 

 

 

Arrangementer


Alle arrangementer slås op her på siden samt annonceres på vores Facebook-side.

Vil du være sikker på at få besked om nye tiltag, så meld dig til vores nyhedsbrev.
 


 

Foredrag & Folkekøkken

FORÅR 2018

  • Mandag d. 21. maj Foredrag bliver annonceret

Foredrag & Folkekøkken går i sin enkelthed ud på en aften hvor en eller flere med noget på hjerte holder et foredrag og derefter spiser vi alle et måltid sammen, der består af en hovedret og en dessert.

Prisen for måltidet er 100,- for hovedretten og 55,- for desserten. Halv portion, halv pris på hovedretten for børn.

Foredraget varierer, indhold og priser vil blive slået op på siden, hvor man også vil kunne se hvordan man bestiller en plads.

 


 

Kurser & arrangementer

KURSER

Pt. ingen kurser. Nye kurser bliver lanceret løbende og udbydes i webbutikken.

Book dit kursus og læs mere i webbutikken

webbutikken