Arrangementer

IMG_4553.JPG

LØRDAG D. 1. & SØNDAG D. 2. DECEMBER. KL. 10 - 17: ØKOLOGISK JULEMARKED 2018

Velkommen til Rabarbergaardens hyggelige og hjertevarme julemarked, hvor vi fejre højtiden med samvær, god mad i restaurant og ude i det opvarmede telt. Der vil være juledag og julesager i butikken. Salg af juletræer på plænen, julebryg & julesang. Juleværksted for børn & barnligesjæle med lysedryp, træværksted og ikke mindst Frø-bombe produktion, de er så gode som julegaver. Lørdag er der julekoncert kl. 13.30 med Ramløse koret.

Der vil være servering både ude og inde. Hvis du vil spise frokost i restauranten skal du booke bord her på siden under restaurant & selskaber.

Husk! Vi har begrænset parkering, så kom gerne med tog (Gribskovbanen går næsten til døren, stationen hedder Holløse St.), på cykel eller gå-ben.

Husk! Af hensyn til gårdens dyr, er det ikke tilladt at tage hund med på gården

 


Alle arrangementer slås op her på siden samt annonceres på vores Facebook-side.

Nyheder

VIRKSOMHEDENS JULEFROKOST PÅ RABARBERGAARDEN?

På gården kan vi byde på en autentisk juleoplevelse for dig og dine kollegaer. Med en menu lavet på gårdens egne økologiske råvarer, drikkevarer produceret af dygtige lokale producenter og omgivelser der emmer af jul, har i alle muligheder for at fejre højtiden med jeres kollegaer, på en helt unik facon.

I restauranten har vi plads til 40 personer. Er i mellem 10-20 personer, vil i nyde en aften ved pejsens varme sammen med andre gæster i restauranten.

Vil i høre mere om menu og datoer send en mail til: kontakt@rabarbergaarden.dk

Vi glæder os til at sætte den gode ramme om jeres julfest.

 


 

Foredrag & Folkekøkken

JULEN 2018

TORSDAG D. 27. DECEMBER KL. 18 - 20 åbner vi for Julens Folkekøkken. Book plads under fanebladet Restaurant & Selskaber.

Foredrag & Folkekøkken går i sin enkelthed ud på en aften hvor en eller flere med noget på hjerte holder et foredrag og derefter spiser vi alle et måltid sammen, der består af en hovedret og en dessert.

Prisen for måltidet er 100,- for hovedretten og 55,- for desserten. Halv portion, halv pris på hovedretten for børn.

Foredraget varierer, indhold og priser vil blive slået op på siden, hvor man også vil kunne se hvordan man bestiller en plads.

 


 

Kurser & arrangementer

KURSER

Der er nye kurser i 2019. Bage-, fiske-, dessert- og krydderurtekurser præger februars køkkenskole. Beskrivelser og tilmelding finder du i webbutikken under ‘køkkenskolen’.

Book dit kursus og læs mere i webbutikken

webbutikken