Alle arrangementer slås op her på siden samt annonceres på vores Facebook-side.

Jobs

SOMMERPERSONALE TIL SERVERING, BUTIK & OPVASK

Kan du lide at arbejde midt i den nordsjællandske natur, i en virksomhed der sætter kvalitet, bæredygtighed og godt samvær højt? Er du studerende, eller har blot brug for at tjene lidt ekstra hen over sommeren, så skriv til os.

JOBBET

Vi søger serverings & butikspersonale med erfaring fra andre serveringsjob. Vi vil stå for at oplære dig i ‘vores’ måde at møde gæster på samt den information om det du serverer, som du skal kunne formilde til gårdens gæster. Du er glad og smilende af væsen. Du kan lide at have travlt og til tider løbe meget stærkt. Du kan lide at være en god kollega og er ikke bleg for at tage en ekstra vagt hvis der er sygdom. Til gengæld tilbyder vi god løn og gode vilkår. Vi har både fuldtids- og deltidsmuligheder. Du skal dog som min. kunne tage 3 vagter om ugen hen over sommer.

Vi søger opvaskere der er friske på at tæmme en til tider stor opvask. Du behøver ikke have erfaring, men du skal have lyst til at tage fat, også når tallerkentårnet er højt. Du skal være over 15 år og klar på mindst 2-3 vagter om ugen i løbet af sommerferien. Du må også meget gerne have lyst til vagter i weekender i for- og eftersæson. Til gengæld for det tilbyder vi en god løn og gode vilkår.

Har dette vakt din interesse så skriv lidt om dig selv og hvor du har arbejdet før, og send det til kontakt@rabarbergaarden.dk. Vi glæder os til at høre fra dig.


Arrangementer

DSC_8087_12.jpg

 

Det sker

Foredrag & Folkekøkken

F&F i 2019

Datoer for foredrag & folkekøkken kommer ud på hjemmesiden ultimo februar.

Foredrag & Folkekøkken går i sin enkelthed ud på en aften hvor en eller flere med noget på hjerte holder et foredrag og derefter spiser vi alle et måltid sammen, der består af en hovedret og en dessert.

Prisen for måltidet er 100,- for hovedretten og 55,- for desserten. Halv portion, halv pris på hovedretten for børn.

Foredraget varierer, indhold og priser vil blive slået op på siden, hvor man også vil kunne se hvordan man bestiller en plads.

 


 

Kurser & arrangementer

KURSER

Der er nye kurser i 2019. Bage-, fiske-, dessert- og krydderurtekurser præger februars køkkenskole. Beskrivelser og tilmelding finder du i webbutikken under ‘køkkenskolen’.

Book dit kursus og læs mere i webbutikken

webbutikken