Arrangementer

DSC_8087_12.jpg

LØRDAG D. 20. & SØNDAG D. 21. APRIL KL. 10 - 16: ØKOLOGISK PÅSKEMARKED 2018

To dage hvor du kan få taget hul på den økologiske havesæson 2019.
Med workshops og 'Have-talks', salg af gode langtidsholdbare haveredskaber, økologiske småplanter & frø.
I butikken vil der være godt køkkengrej og nye sager til hus og have. Rabarbergaards Bookshop vil være fyldt med have- og kogebøger fra ind og udland.
Bageriet vil byde på gårdens gode bagværk og kaffe, restauranten vil være åben for frokost og aften.
Ude vil der blive serveret Rabarbergaardens egne økologiske pølser fra grillen.
Workshop og have-talk program udkommer medio marts 2019.

Der vil være servering både ude og inde. Hvis du vil spise frokost i restauranten skal du booke bord her på siden under restaurant & selskaber.

Husk! Vi har begrænset parkering, så kom gerne med tog (Gribskovbanen går næsten til døren, stationen hedder Holløse St.), på cykel eller gå-ben.

Husk! Af hensyn til gårdens dyr, er det ikke tilladt at tage hund med på gården

 


Alle arrangementer slås op her på siden samt annonceres på vores Facebook-side.

Nyheder & Jobs

RABARBERGAARDENS RESTAURANT SØGER KOK TIL SÆSONEN 2019

Vil du gerne arbejde med og udvikle det grønne køkken? Vil du gerne tætte på råvarerne og arbejde med fra jord-til-gaffel ’for real’? Vil du gerne gå 100% efter autenticiteten og den højeste gastronomiske kvalitet i alt hvad du laver? Så er det dig vi mangler på vores team til sæsonen 2019.

Rabarbergaarden ligger i Nordsjælland, blot 45 min. Kørsel fra København og et stenkast fra Tisvildeleje og Kattegat. Rabarbergaarden er en a la carte restaurant, med et økologisk landbrug der forsyner restaurantens køkken med 95% af alle grøntsager og kød. Fisk får vi lokalt fra Gilleleje og Hundested havne, og de råvarer vi ikke selv producere køber vi fra lokale producenter. Vi samarbejder med dygtige vinimportører af økologiske, biodynamiske og naturvine, der kun hylder den allerbedste kvalitet.

På gården findes også et lille bageri, en landhandel der fører vores egne fødevareprodukter og køkken- og havegrej af allerbedste kvalitet. 

Rabarbergaarden har i sommersæsonen åben hver dag og er et yndet spise- og indkøbs sted for områdets danske og internationale gæster, mange af dem kommer igen år efter år.

På Rabarbergaarden arbejder vi med autenticitet, kvalitet og service på højt niveau. Samarbejde mellem teamet i marken, stalden, køkkenet og front of house er grundlaget for det høje niveau og stedets særlige karakter.

Til sæsonen 2019 søger vi en dedikeret kok til vores team.

På Rabarbergaarden tilbyder vi:

  • God løn og ordnede forhold.

  • En spændende arbejdsplads hvor naturen er helt tæt på.

  • En dynamisk hverdag i en holistisk virksomhed, hvor ikke to dage er ens.

  • En uformel og venlig omgangstone med dygtige kolleger.

  • Unik mulighed for at arbejde i hele kæden fra jord til bord.

  • Mulighed for at være med i arbejdet med at udvikle køkkenet og produkter til landhandlen.

  • Et godt navn og brand at tage med videre.

  • Job periode 1. maj – 31. august 2019. Med mulighed for forlængelse eller fast ansættelse.

Du er:

  • Faglært kok eller har min. 3 års erfaring med a la carte.

  • Velformuleret på engelsk som minimum, gerne dansk.

  • Fleksibel og kan indgå i en vagtplan med både morgen, aften og weekendvagter.

  • En god kollega som man gerne vil arbejde sammen med.

  • Klar til at yde en den allerbedste service.

Vi glæder os til at høre fra dig.

Ansøgning sendes til kulinarisk leder Thomas Elletoft Køster på thomas@rabarbergaarden.dk senest d. 20. marts 2019. Har du spørgsmål så kontakt Thomas – 23 93 86 01.


 

Foredrag & Folkekøkken

F&F i 2019

Datoer for foredrag & folkekøkken kommer ud på hjemmesiden ultimo februar.

Foredrag & Folkekøkken går i sin enkelthed ud på en aften hvor en eller flere med noget på hjerte holder et foredrag og derefter spiser vi alle et måltid sammen, der består af en hovedret og en dessert.

Prisen for måltidet er 100,- for hovedretten og 55,- for desserten. Halv portion, halv pris på hovedretten for børn.

Foredraget varierer, indhold og priser vil blive slået op på siden, hvor man også vil kunne se hvordan man bestiller en plads.

 


 

Kurser & arrangementer

KURSER

Der er nye kurser i 2019. Bage-, fiske-, dessert- og krydderurtekurser præger februars køkkenskole. Beskrivelser og tilmelding finder du i webbutikken under ‘køkkenskolen’.

Book dit kursus og læs mere i webbutikken

webbutikken