Butikken & Bageriet

Åbningstider

EFTERÅR 2019

Fredag kl. 18 - 21

Lørdag kl. 10 - 21

Søndag kl. 10 - 17

Særlige åbningstider

Fredag d. 15. nov. Lukket

Ved private selskaber vil der være undtagelser for åbningstiderne.

Har du større bestillinger til bageriet eller til catering kontakt os på kontakt@rabarbergaarden.dk

ØKOLOGISK JULEAND FYLDT MED SVESKER & ÆBLER KLAR TIL OVNEN

Vi åbner for salg af juleænder d. 14. november, men du kan allerede nu reservere en juleand ved at sende os en mail på kontakt@rabarbergaarden.dk med det antal ænder du gerne vil bestille.

Prisen er kr. 175.-/kilo incl. fyld. En and rækker til ca. 4-5 personer.

Ænder skal afhentes d. 23. dec. kl. 12-15.

OBS! DA VI HAR LØSE DYR, ER DET IKKE TILLADT AT HAVE SIN HUND MED PÅ GÅRDEN ELLER I RESTAURANTEN.

 
kanelsnurrer.jpg
 

Gårdens bageri

Brød & bagværk

Et godt brød man kan bryde med sine venner, familie og nyde til sin mad er i vores verden helt essentielt.

Vi bager få men gode brød.

Vi arbejder med surdej og koldhævningsprincipper, og bruger god tid til vores bagværk.

Det er enkle brød hvor det gode mel er værdsat. Vi bager med frisk mel malet af de gamle kornsorter som ølandshvede, Hallandshvede, emmer og rug.

Brødene kan være forskellige fra gang til gang du kommer. Det er vildgæren i luften, fugtigheden og temperaturen på Rabarbergaarden der bestemmer hvordan de arter sig.

Og så er der kagerne. De søde sager. Vi bager havretoppe og kanelsnurrer. Marengskys med geranium eller hybenrose.

Om sommeren bager vi alskens tærter og kager, og hver dag vil du finde forskellige søde og sprøde sager at nyde her eller tage med hjem.

Har du en fødselsdag eller venter flere gæster end du selv vil bage til, så kan du bestille brød og kager hos os.

 
IMG_5213.JPG
 

Bestilling

Du bestiller ved at sende en mail til kontakt@rabarbergaarden.dk senest 4 dage før du skal bruge bagværket.