Velkommen i gårdbageriet
Et godt brød man kan bryde med sine venner, familie og nyde til sin mad er i vores verden helt essentielt. Vi bager få men gode brød.
Vi arbejder for en verden hvor, det vi producerer sker i balance med jorden og naturen omkring os. Vi arbejder for små skala landbrugenes mulighed for at brødføde lokalområdet, skabe arbejdspladser lokalt og derved skabe bæredygtige og levende landsbysamfund i hele Danmark.
Vi arbejder med surdej og koldhævningsprincipper og bruger god tid til vores bagværk.
Det er enkle brød, hvor det gode mel er værdsat. Vi bager med frisk mel malet af de gamle kornsorter som ølandshvede, emmer og rug.
Vores mel kommer fra lokale kornproducenter og bliver malet på den lokale mølle i Halsnæs.
Brødene kan være forskellige fra gang til gang du kommer. Det er vildgæren i luften, fugtigheden og temperaturen på Rabarbergaarden, der bestemmer hvordan de arter sig.
Og så er der kagerne. De søde sager. Vi bager kanelsnurrer og ølkager. Marengskys med geranium, hybenrose eller mynte. De bedste endeskiver bliver til de syndigste studenterbrød eller romkugler, uden rom, men med økologisk portvin.
Om sommeren bager vi alskens tærter og kager og hver dag vil du finde forskellige søde og sprøde sager, du kan nyde her eller tage med hjem.
Har du en fødselsdag, et bryllup eller venter flere gæster end du selv vil bage til, så kan du bestille brød og kager hos os.
Vores hjemmelavede biskuit lagt med årstidens frugt og bær er en god fødselsdagskage.
Vi laver også mindre bryllupskager.
Skriv til os, hvis du vil bestille bagværk til din næste fest eller have et tilbud på en bryllupskage.
BOOK BORD:
Vi anbefaler at booke bord, både til frokost og aften, når du gerne vil spise på Rabarbergaarden.
Obs! Det er ikke tilladt at have hund med på Rabarbergaarden.