Børn skal efter vores mening spise præcis lige så dejlig mad som deres voksne. Derfor er dette også børnenes menukort. Vi anerkender dog, at de er mindre, har mindre maver og derfor kan børn under 8 år få halv portion til halv pris.
FROKOST
Kryddersild
med æg fra Stengården, syltede rødløg, ristet rug – serveret med hjemmebagt rugbrød
110,-
Rygeostsalat
radiser & purløg – serveret på hjemmebagt rugbrød
135.-
Økologisk kylling fra Gothenborg
med sprød saltet bacon fra Rabarbergaardens gris & urter fra haven – serveret på rugbrød fra eget bageri
145.-
Ny-høstede sprøde salater
med forårsgrønt fra marken, urtecreme & ristet rug
145.-
Stegt kuller
urtecreme & grønt fra marken
175.-
Tre slags økologiske oste
mirabellesylt & hjemmelavet knækbrød
125.-
Rabarbertærte
sødcreme & syltede rabarber
135.-
FROKOSTMENU
Saltet islandsk laks med ramsløgscreme & grøn olie
Økologisk gris & grønt fra marken
Trifli på Rabarbergaardens egne rabarber
3-retters menu dkr. 395.-
Menu med vin-parring dkr. 595.-
Menu med alkoholfri parring dkr. 495.-
AFTEN MENU
4 RETTER
Første ret
Strandkrabbebisque med friteret daggammelt brød, røgcreme & sankthansurt
Anden ret
Dagens høst af bladgrønt og radisse med friskost fra Tothaven & ramsløgsblomst
Tredje ret
Pakchoi fra marken, blue cheese skum
& spinatskud
eller
Stegt kulmulefilet med purløgsmousseline
& sprøde kålskud fra marken
eller
Økologisk okse med jordskokkecreme & 2 slags nye løg
Fjerde ret
Danske økologiske oste, kvæde & surdejsknækbrød
eller
Skovmærkeparfait med rabarberkompot & sprød tuile
4-retters menu dkr. 595.-
Menu med vin parring, tre glas, kr. 995.-
Menu alkoholfri parring, tre glas, kr. 895.-
–
6 RETTER
Første ret
Strandkrabbebisque med friteret daggammelt brød, røgcreme & sankthansurt
Anden ret
Dagens høst af bladgrønt og radisse med friskost fra Tothaven & ramsløgsblomst
Tredje ret
Stegt kulmulefilet med purløgsmousseline & sprøde kålskud fra marken
Fjerde ret
Økologisk okse med jordskokkecreme & 2 slags nye løg
Femte ret
Danske økologiske oste, kvæde & surdejsknækbrød
Sjette ret
Skovmærkeparfait med rabarberkompot & sprød tuile
6-retters menu kr. 895.-
Menu med vinparring, 4 glas, kr. 1.295.-
Menu alkoholfri parring, 4 glas, kr. 1.195.-
Det er desværre ikke muligt at reservere bestemte borde ude og inde, men vi tilstræber altid at sørge for det bedste bord muligt til alle vores gæster.
HUNDE: Da vi har dyr gående løst rundt, er det ikke muligt at tage sin hund med på Rabarbergaarden, heller ikke udenfor.
DRIKKELSE
Vi har både øko, bio & natur vine, øl, sodavand og juice. Se vinkort i restaurant.
Øl
- Herslev Bryggeri økologisk øl på fad 30 cl. / 40,- 45 cl. / 50.-
- Det Våde Får – lokalt mikrobyggeri 50 cl. flaske / 68,-
- Herslev Bryggeri økologisk øl på flaske 33 cl. / 45.-
Vand & saft
- Økologisk hjemmelavede sirupper med brus / 30,-
- Holløsevand med eller uden bobler: 1/2 liter 25.- / 1/1liter 40,-
Kaffe & te
Vores kaffe får vi fra Det Lille Kafferisteri i Hundested. Vi har i samarbejde med de dygtige producenter, designet et blend og en ristning der passer godt til os og vores gæster.
Vores te er nøje udvalgt ud fra sort, land og produktionsmetode. Vi hylder de store sorte teer som Darjeeling, Earl Grey, Assam og Keemun, hvor vi kun går efter det bedste.
Urteteen er altid lavet på gårdens egne urter, der er friske om sommeren og tørrede om vinteren. Kaffe og te er selvfølgelig økologisk.
- Espresso / 30,-
- Café latte single / 35,-
- Café latte dobbelt / 40,-
- Cappuccino / 35,-
- Cortado / 30,-
- Macchiato / 35,-
- Bodum pr. person / 35,-
- Økologisk te krus / 25,-
- Økologisk te kande / 45,-
- Økologisk urtete i glas på Rabarbergaardens egne urter / 30,-
Vinkort
– Spørg din tjener
Vi har altid et lille men godt udvalg af kvalitets vine. Alle nøje udvalgte, alle enten økologiske, biodynamiske eller produceret efter naturvin metoden.
Vi interesserer os for hvordan bønderne arbejder med deres jord og deres vine. Vi interesserer os for traditionerne i fremstilling af vin, men også for de innovative greb som de modige bønder arbejder med.
Priserne starter fra 345,-


