Naturen som omdrejningspunkt
Rabarbergaardens restaurant er en restaurant på gården, det man i England og USA kalder “Farmrestaurant”. Det er en restaurant der hylder gastronomi, det gode mad-håndværk, den nærværende spiseoplevelse og det at gøre sig umage. Råvarerne bliver produceret på gården jord, bliver nænsomt høstet og taget under kyndig men blid behandling af vores gastronomiske team i gårdens kulinariske køkken.
Alle der arbejder i køkkenet har den dybeste respekt for råvarer, fordi de selv har været med i marken, ved at den gulerod de holder i hånden er kommet fra det allermindste frø, er blevet passet og plejet igennem flere måneder for til sidst at ende som noget helt særligt på din tallerken. Det gør os alle ydmyge og utrolig opmærksomme på det vi har med at gøre og det måltid vi serverer for dig.
Restauranten byder både på frokost og menu til aften – og i sommerferien også på morgenmad.
Vi anbefaler at booke bord både til frokost og aften. Man kan desværre ikke reservere bestemte borde ude og inde, men vi tilstræber altid at imødekomme gæstens ønske, når det er muligt.
HUND! Da vi har dyr gående løst på gården, er det ikke muligt at tage sin hund med, hverken udenfor eller i en taske.