Til aften byder vi på enten en 4-retters menu eller en 6-retters menu med en variation af grønt fra egen mark samt kød fra egen eller lokal produktion og fisk fra bæredygtige leverandører.
4 RETTER
forret
Strandkrabbebisque med røgcreme, grøn olie & urter
mellemret
Frossen rødbede med friskost fra Tothaven & ristet boghvede
hovedret – vælg mellem:
Danske bælgærter med stegt selleri & frisée salat
eller
Stegt torsk med kartoffelcreme, mizuna salat & bottarga
eller
Økologisk okse med gulerodscreme, løg & rucola
efterret – vælg mellem:
Danske økologiske oste, kvæde & surdejsknækbrød
eller
Kold suppe på hyben, honning-is & sprød kiks
Menu 595.-
Menu med 3 glas vin parring 995.-
Menu med 3 glas alkoholfri parring 895.-
6 RETTER
forret
Bouillon på torsk med egne tomater, grøn olie & urter
mellemret
Frossen rødbede med friskost fra Tothaven & ristet boghvede
første hovedret
Danske økologiske bælgærter med stegt knoldselleri & frissésalat
anden hovedret
Stegt torsk med kartoffelcreme, strandkrabbe sauce & dild
ost
Danske økologiske oste, kvæde & surdejsknækbrød
dessert
Kold suppe på kræger, honning is & financier
Menu 895.-
Menu med 4 glas vin parring 1.295.-
Menu med 4 glas alkoholfri parring 1.195.-
Hos os spiser børn præcis lige så dejlig mad som deres voksne. Derfor er dette også børnenes menukort, hvor retterne anrettes børnevenligt til børnene. Vi anerkender dog, at de er mindre, har mindre maver og derfor kan børn under 8 år få halv portion til halv pris.
Vi anbefaler at booke bord både til frokost og aften. Man kan desværre ikke reservere bestemte borde ude og inde, men vi tilstræber altid at imødekomme gæstens ønske, når det er muligt.
HUND! Da vi har dyr gående løst på gården, er det ikke muligt at tage sin hund med, hverken udenfor eller i en taske.