Øl flaske
Lavet på Rabarbergaardens daggamle brød
Det Våde Får Kvassish øko. 2,4%, | 55.-/50 cl.
Det Våde Får Dark Lager øko. 4,8%, | 55.-/50 cl.
Herslev Forår økologisk, 4,9% | 65.-/50 cl.
Herslev Hvede økologisk, 4,5%, | 48.-/33 cl.
Alkoholfri:
Herslev, Under Solen, 0,5%, øko. | 48.-/33c.
Herslev, Mørkets Frembrud, 0,5% øko. | 48.-/33c.
Øl fad 37cl / 45cl
Herslev Pilsner, øko. | 35.- / 50.-
Herslev IPA, øko. | 37.- / 52.-
Herslev Classic, øko. | 39.- / 54.-
Vand
Lokalt vand med eller uden brus
45.-/flaske
Saft, juice & sodavand
Rabarbergaardens økologiske sirupper med eller uden brus, spørg tjeneren hvilke smage der er i sæson
30.-
Kildehøj økologisk juice, 25 cl., spørg din tjener efter varianter
30.-
Naturfrisk økologisk, 25 cl.
Hyldebrus, æblebrus, rosenbrus
30.-
Vores kaffe får vi fra Det Lille Kafferisteri i Hundested. Vi har i samarbejde med de dygtige producenter, designet et blend og en ristning der passer godt til os og vores gæster.
Vores te er nøje udvalgt ud fra sort, land og produktionsmetode. Vi hylder de store sorte teer som Darjeeling, Earl Grey, Assam og Keemun, hvor vi kun går efter det bedste.
Urteteen er altid lavet på gårdens egne urter, der er friske om sommeren og tørrede om vinteren. Kaffe og te er selvfølgelig økologisk.
Kaffe
Stempelkande, Rabarbergaardens egen blend eller decaf
35.-/pers.
Espresso
32.-
Americano
35.-
Latte, cappuccino, cortado eller flat white
38.-
Te
Earl Grey, Assam, Darjeeling eller Lovely lemon, økologisk
Krus 30.- / Kande 45.-
Drinks 75.-
Gin & Tonic, økologisk
Rabarber, vodka & danskvand, økologisk
Brændevin 30,-
Rabarbergaardens, vælg mellem:
Porse, kvan, kvæde, honning eller hyldeblomst
Schumachers Rosmarin & Æble
eller Schumachers Dild
eller Schumachers Kvæde & Pære
Avec 65,-
Ruby port, Duro, Portugal, økologisk
Organic Spirits, Nordic Rhubarb
Autori della Grappa, økologisk
VIN
Vi har altid et lille men godt udvalg af kvalitets vine. Alle nøje udvalgte, alle enten økologiske, biodynamiske eller produceret efter naturvin metoden.
Vi interesserer os for hvordan bønderne arbejder med deres jord og deres vine. Vi interesserer os for traditionerne i fremstilling af vin, men også for de innovative greb som de modige bønder arbejder med.