logo
  • Restaurant & Orangeri
    • Åbningstider
    • Menu
  • Din Grønne Købmand
    • Aktuelt & åbningstider
    • Gårdbageriet
  • Selskab & aktiviteter
    • Aktiviteter
    • Selskaber på Rabarbergaarden
  • Kurser & Events
    • Kurser
    • Events for virksomheder
  • Planteskolen Havehuset
  • Jobs
  • Webbutik
  • Book bord
  • Search
  • Cart

Et autentisk sted

RABARBERGAARDEN

Velkommen bagved

Rabarbergaarden er et økologisk drevet holistisk landbrug, med restaurant, landhandel, planteskole, skolehaver og formidling. Gården ejes af Louise og Thomas Køster og drives i samarbejde med ihærdige, kvalificerede og dedikerede medarbejdere.

MISSION

Vi arbejder for en verden hvor, det vi producerer sker i balance med jorden og naturen omkring os. Vi arbejder for små skala landbrugenes mulighed for at brødføde lokalområdet, skabe arbejdspladser lokalt og derved skabe bæredygtige og levende landsbysamfund i hele Danmark.

Hver dag gør vi os umage for at producere de bedste grøntsager, avle det bedste kød og lande de bedste fisk uden at overforbruge af klodens resourcer. Naturnært, økologisk og med den bedste kvalitet som pejlemærker.

Vi giver altid det tilbage vi har taget fra jorden. Vi tilbagefører derfor naturlig energi og næring til jorden, for at opretholde jordens balance og frugtbarhed.

Vores arbejde har det formål at kunne servere et måltid, der smager af den natur vi omgiver os med og det håndværk vi hylder. At kunne formidle vores arbejde og inspirere vores gæster til selv at dyrke jorden med respekt.

Selvforsyning

Målet er at være selvforsynende med foder til landbrugets dyr, råvarer til restaurantens køkken og landhandlens hylder. Målet er ligeledes at sikre en bæredygtig produktion og økonomi i virksomheden.

Holisme

Igennem et no-waste system, ses alle dele af gårdens produktion som ressourcer, der kan være et aktiv i gårdens drift. Lige fra restplanter der bliver til dyrefoder eller kompost, til kaffegrums fra espressomaskinen, der kan fungere som jordforbedring.

Arbejdsplads

Det lille landbrug er et håndkraftskrævende sted og derfor skaber de små bæredygtige landbrug ofte flere arbejdspladser end de store automatiserede landbrug.

I køkken, restaurant og landhandel hylder vi den faglige dygtighed og sublime service. Derfor opnår medarbejdere der arbejder hos os, en 360 graders viden om hele jord-til-bord kæden.

Vi hylder håndens arbejde når det giver god mening og skaber arbejdspladser indenfor fag som gartneri, landbrug, køkken og service.

Håbet

Håbet er at vi kan fornøje og fortrylle de mennesker der besøger os. Ved at vise hvad et autentisk landbrug har af muligheder, håber vi at kunne inspirere andre til at udleve drømmen og give de små landbrug og landsbyer nyt og varigt liv.

Velkommen & velbekomme
Rabarbergaarden


Skolehaver

Haver til maver

9. ÅR I TRÆK

I løbet af foråret og til slutningen af efteråret huser Rabarbergaarden for 8. år i træk Haver til Maver i Gribskov. Gribskov Kommune har prioriteret udeskoleundervisningen på kommunens budget, og derfor er det gratis at tilmelde sin folkeskoleklasse eller børnehave gruppe.

FORMÅL

Formålet med Haver til Mavers kulinariske skolehave, er at skabe et læringsrum, hvor børn og unge styrker deres fortrolighed med og forståelse for madens vej fra jord til bord, for naturen, for økologi, for madkvalitet og for sund levevis. 
Vi ønsker at være med til at give børn en bedre jordforbindelse samt at skoleeleverne får en forståelse af deres egen betydning for samspillet mellem dyrkning, madlavning og den havenære natur.

VIDE MERE

Hvis du ønsker at vide mere om grundværdierne i Haver til Maver, kan du besøge vores hjemmeside: havertilmaver.dk


Tusind tak

Økologisk Arealtilskud

Bedriften har modtaget Økologisk Arealtilskud til at omlægge og drive bedriftens landbrugsarealer økologisk. Formålet med tilskuddet er at øge det økologiske areal i Danmark og derved opnå en række fordele for miljøet og biodiversitet. Tilskuddet har medført, at bedriften har været i stand til at opretholde en økologisk jordbrugsproduktion på bedriftens landbrugsarealer og sælge økologisk producerede fødevarer. Smiley-rapport for restauranten | Smiley-rapport for butikken


BOOK BORD:

Vi anbefaler at booke bord, både til frokost og aften, når du gerne vil spise på Rabarbergaarden.

Obs! Det er ikke tilladt at have hund med på Rabarbergaarden.

Book bord

Kontakt os

Vil du vide mere om de principper vi arbejder med og efter på gården  er du velkommen til at kontakte os.

Kontakt os

Skriv dig op til vores nyhedsbrev


Find os her

Rabarbergaarden
Holløse Gade 21
3210 Vejby

Telefon +45 23 93 72 01
kontakt@rabarbergaarden.dk

Kunder

Om Rababergården
Shop
Åbningstider
Privatlivspolitik
Handelsbetingelser
Kontakt os
Jobs

Service

Restaurant og Orangeri
Landhandel
Selskaber
Kurser
Havehuset
Book bord

Skabt og vedligeholdt af GreatSimple.