RABARBERGAARDEN

En autentisk oplevelse

Læs om Rabarbergaarden
VELKOMMEN

Rabarbergaarden drives med fokus på balancen mellem landbrug og natur, mellem mennesker og planet. Alle aktiviteter på gården er autentiske og har en mening og et formål. Her på siden kan du få et indblik i vores univers og se du kan opleve og være en del af.

SANKT HANS AFTEN 2021

NYD VORES MIDSOMMER MENU PÅ RABARBERGAARDEN ELLER DERHJEMME

Årets længste dag nærmer sig og den skal fejres med god mad, bål og sang. Her på Rabarbergaarden har vi lavet en dejlig midsommermenu som du kan nyde her hos os eller som du kan hente her og nyde derhjemme.

Vil du nyde vores menu her hos os, så bestiller du blot et bord på booking siden. Vil du nyde den derhjemme som take away så tryk blot på knappen herunder.

Vi ønsker dig en god midsommer.

 

Bestil din Sankt Hans menu som take away her

JOB

Kunne du tænke dig at arbejde naturnært og sammen med det bedste team? Og brænder du for at bage gode brød og kager kager? Kunne du tænke dig en sommer i et af Danmarks smukkeste områder?Så skal du læse videre.For vi søger en dedikeret og faglig dygtig sommer-bager, der elsker at arbejde med surdeje og friskmalet økologiske melprodukter.Læs mere herunder - vi glæder os til at høre fra dig!

Køb gode havebøger her
RESTAURANTEN

NYD EN MIDDAG ELLER FROKOST PÅ RABARBERGAARDEN

Vi har genåbnet restauranten og kan igen servere autentiske og unikke spiseoplevelser for jer alle.

Restauranten har åben for frokost og aften torsdag – lørdag samt for søndagsfrokost søndag.

Vi glæder os til at se dig.

Book bord

MENU

Se menuerne til frokost og aften her.

Se menuerne her
ORANGERIET

Orangeriet kan du nyde din frokost eller middag, når vejret tillader det. Der kan du sidde inde samtidig med at du er tæt på naturen.Har du et selskab 30 eller derunder, kan du bestille orangeriet til din frokost eller middag.Send os en mail Hvis du ønsker at holde en begivenhed her på Rabarbergaarden, hvad enten det er i orangeriet eller i retsuranten.

Kontakt os

Følg hverdagen på gården på Instagram // #Rabarbergaarden.dk