
Ledige jobs
-
Sæson Kok til Gaarden 2025
Du er uddannet kok og dygtig i dit håndværk. Du elsker at lave mad fra bunden og har stor respekt for friske råvarer. Du arbejder godt både med frokostmenuer og aftenservering. Du er en fantastisk kollega, fordi du bidrager positivt til teamet. Du er stabil, struktureret, og forstår vigtigheden af systemer. Du værner om et godt sprog, den gode tone og går gerne den ekstra mil for at nå fælles mål.
Vi er en gårdrestaurant med fokus på autentiske måltider lavet med håndværk, omhu og gode råvarer. Vi tilbyder klare rammer og struktur, så alle ved, hvad de skal gøre.
I sommersæsonen serverer vi morgenmad, frokost og middag seks dage om ugen, med mandag som hviledag. Vore råvarer er økologiske og dyrket af dedikerede gartnere.
Stillingen er fra 1. juni til 31. oktober med faste vagter. Lønnen er god og baseret på erfaring.
Der vil ikke være mulighed for sommerferie i perioden som sæsonkok.
Vi ser frem til at høre fra dig, hvis du vil lave meningsfulde måltider og være del af et godt team.
Har du spørgsmål til stillingen så ring til direktør Thomas Køster på +23938601. Send din ansøgning og CV mrk. “Sæsonkok” til info@rabarbergaarden.dk senest d. 20. april 2025. Vi holder samtaler i uge 17.
-
Chef til restaurant & butik Gaarden
Du er en erfaren tjener med ledelseserfaring fra servicebranchen. Du mener, at god service handler om at formidle gaarden og køkkenets indsats, så gæsterne får en unik oplevelse. Du er god til at lære fra dig og værdsætter systemer, der fungerer. Du viser omsorg for dit personale gennem klar kommunikation. Du trives med varierende arbejdstider, herunder dag-, aften- og weekendvagter og tager naturligt en værtsrolle. Du nyder at arbejde med både unge og ældre og at være samlende for dit team. Du er fortrolig med alle platforme, som f.eks. vagtplaner og booking systemer.
Vi søger en person med erfaring fra restaurantbranchen, som også er nysgerrig på vores gårdbutik. Du kan bidrage til udviklingen af Rabarbergaardens ledelsesteam, der arbejder på tværs af Gaarden og Slottet.
Vi er en gårdrestaurant og butik, der værdsætter autentiske måltider, håndværk, omsorg, og bæredygtighed. Vi tilbyder en struktureret arbejdsplads med klare rammer. Vi holder åbent fra marts til nytårsaften, med morgenmad, frokost og middag om sommeren. I skuldersæsonerne åbner vi i weekenderne, mens Gaarden fungerer som et læringsrum i hverdagen.
Restaurantchefen vil i skuldersæsonerne også arbejde på kontoret med out reach indsatser til nye og kommende gæster. Vores råvarer er økologiske og dyrket på gården af dedikerede gartnere. Vi prioriterer både grøntsager og kvalitetskød fra dyr, der er behandlet godt. Vores bageri leverer også til restauranten og butikken.
Jobstart er 1. juni, og lønnen bestemmes ud fra kvalifikationer og erfaring. Vi ser frem til at høre fra dig, hvis du ønsker at være del af et meningsfuldt fællesskab på en god arbejdsplads.
Har du spørgsmål til stillingen så ring til direktør Louise Køster på +23937902. Send din ansøgning og CV mrk. “Chef restaurant & butik” til info@rabarbergaarden.dk senest d. 20. april 2025. Vi holder samtaler i uge 17.
-
Blæksprutte til Gaarden
Du har styr på systemer og struktur. Du kommunikerer klart via e-mail og tager også telefonen for at tale med kunder om arrangementer. Du skriver tilbud og sender fakturaer. Du har grundlæggende kendskab til bogføring og økonomi. Selvom vi har et bogføringsfirma, kan du lide selv at holde styr på tallene.
Du nyder at lave mødeskemaer og sende informationsbreve til vores initiativer som Haver til Maver og andre havekurser og events.
Du er vant til at arbejde med nyhedsbreve og hjemmesider og kan opdatere indhold, som åbningstider og menuer, på sociale medier.
Med rette information kan du også skrive fondsansøgninger til nye projekter.
Du er en omsorgsfuld PA, der kan holde styr på to direktørers kalendere.
Du har erfaring fra projektvirksomhed, NGO’er eller lignende, hvor tal og struktur var vigtigt.
Vi er et økologisk landbrug, gårdrestaurant, butik og formidlingssted, der leverer autentiske måltider med omtanke og kvalitet. Vi har en struktureret arbejdsplads med klare rammer, og vi sætter krav til hinanden på tværs.
Vi har åbent fra marts til nytårsaften, serverer morgenmad, frokost og middag om sommeren, og på skuldersæsonerne har vi åbent i weekenden, mens der er kursusdage i ugen.
Vores team omfatter Gastronomi, Service og Vækst. Du vil blive en del af Væksteamet, der også inkluderer HR.
Jobbet er på 30 timer om ugen, primært på hverdage og i dagtimerne, men weekendarbejde og aftenarbejde kan forekomme. Startdato er den 1. juni eller hurtigst muligt. Lønnen fastsættes ud fra kvalifikationer og erfaring.
Vi glæder os til at høre fra dig der gerne vil være en del af en god arbejdsplads der hver dag arbejder for at gøre verden lidt bedre.
Har du spørgsmål til stillingen så ring til direktør Louise Køster på +23937902. Send din ansøgning og CV mrk. “Blæksprutte” til info@rabarbergaarden.dk senest d. 20. april 2025. Vi holder samtaler i uge 17.
