Kaffe & Kage

Nyd en god kop kaffe & en kage i forbindelse med dit museumsbesøg.

Vi har åben for kaffe og kage hver dag kl. 10 -17. Hvis der er plads i restauranten kan du nyde den der og ellers er du velkommen til at tage den to-go.

Menu efterår

frokost
lunch
Aften

Menus autum

dinner

JULEFROKOST PÅ SLOTTET

Fra 1. november - 31. december


Kryddersild, syltet rødbede, ristet boghvede & creme fraiche. Serveres på rugbrød

kr. 125.-

Stegt sild med fløde stuvet grønkål fra Rabarbergaarden & syltede grønt. Serveres med rugbrød

kr. 155.-

Bagte & confiteret beder fra Rabarbergaarden, Ingrid ærtecreme & stegt boghvede. Serveres på rugbrød (v)

Kr. 145.-

Stegt fiskefilet med pickles & urter fra Rabarbergaarden. Serveres på rugbrød

Kr. 155.-

Rabarbergaardens paté, sennepscreme, syltede græskar & agurk fra Rabarbergaarden. Serveres med rugbrød

Kr. 155.-

Vintersalat med kål & vintergrønt fra Rabarbergaarden & urtecreme (v)

Kr. 175.-

Kartoffel-jordskokkesuppe, ristet rug & grøn olie. Serveres med surdejsbrød (v)

Kr. 155.-

Tre slags danske økologiske & biodynamiske oste, sylt & hjemmelavet knækbrød

Kr. 145.-

Ris a la mande, ristede økologiske mandler & Rabarbergaardens lune kirsebærsauce

Kr. 145.-

 

Frokost Menu

Bagte beder, Ingrid ærtecreme & syltet grønt

 &

Braiseret øko-gris, Thomas' rødkål & urtemos

 &

Risalamande med kirsebær fra Rabarbergaarden

Kr. 395.-

Book bord til Julefrokost

CHRISTMAS LUNCH AT THE CASTLE

From November 1 - December 31


Spiced herring, pickled beetroot, toasted buckwheat & crème fraiche. Served on rye bread

DKK 125.-

Fried herring with cream stewed kale from Rabarbergaarden & pickled greens. Served with rye bread

DKK 155.-

Baked & confit beets from Rabarbergaarden, Ingrid pea cream & fried buckwheat. Served on rye bread (v)

DKK 145.-

Fried fish fillet with pickles & herbs from Rabarbergaarden. Served on rye bread

DKK 155.-

Rhabarbergaarden pâté, mustard cream, pickled pumpkin & cucumber from Rabarbergaarden. Served with rye bread

DKK 155.-

Winter salad with cabbage & winter greens from Rabarbergaarden & herb cream (v)

DKK 175.-

Potato-Jerusalem artichoke soup, toasted rye & green oil. Served with sourdough bread (v)

DKK 155.-

Three types of Danish organic & biodynamic cheeses, jam & homemade crispbread

DKK 145.-

Ris a la mande, roasted organic almonds & Rabarbergaarden's warm cherry sauce

DKK 145.-

Lunch Menu

Baked beets, Ingrid pea cream & pickled greens

&

Braised organic pork, Thomas' red cabbage & herb mash

&

Risal mande with cherries from Rabarbergaarden

DKK 395.-

Book a table for Christmas lunch

Julefrokost for de “små” virksomheder

I år holder vi vi Julemiddag for de små og mindre virksomheder torsdag d. 27/11 kl. 17.30 - 23. Vi reserverer restauranten så selvom man er få i virksomheden, så sidder man med sit eget selskab, men i samme lokale sammen med de andre.

Så er I en virksomhed eller forretning med 2-20 personer der gerne vil holde julemiddag, så byder vi på en 4 retters menu, med et strejf af Rabarbergaardens jul.

Julemenu

Forret

Varmrøget ørred, sprødt vintergrønt fra Rabarbergaarden & urtecreme

eller

Bagte beder med labneh, ristet rug & syltet grønt fra Rabarbergaarden (V)

Hovedret

Braiseret øko-gris, rødkål fra Rabarbergaarden, pommes Anna glaseret med honning & demi glace

eller

Gnocchi på Elfe kartoffel, bagt græskar, Vesterhavsost & kål fra Rabarbergaarden (V)

Ost

Tre slags danske øko-oste, hjemmelavet sylt & knækbrød

Dessert

Risalamande med ristede mandler & kirsebær fra Rabarbergaarden

Fireretters menu kr. 595.-/pers.

Med vinparring tre glas kr. 995.-/pers.

Med ikke-alkoholisk parring tre glas kr. 895.-/pers.

bestil bord til de smås jul - send en mail