Kaffe & Kage
Nyd en god kop kaffe & en kage i forbindelse med dit museumsbesøg.
Vi har åben for kaffe og kage hver dag kl. 10 -17. Hvis der er plads i restauranten kan du nyde den der og ellers er du velkommen til at tage den to-go.
Menu efterår
Menus autum
 
        
        
      
    
    JULEFROKOST PÅ SLOTTET
Fra 1. november - 31. december
Kryddersild, syltet rødbede, ristet boghvede & creme fraiche. Serveres på rugbrød
kr. 125.-
Stegt sild med fløde stuvet grønkål fra Rabarbergaarden & syltede grønt. Serveres med rugbrød
kr. 155.-
Bagte & confiteret beder fra Rabarbergaarden, Ingrid ærtecreme & stegt boghvede. Serveres på rugbrød (v)
Kr. 145.-
Stegt fiskefilet med pickles & urter fra Rabarbergaarden. Serveres på rugbrød
Kr. 155.-
Rabarbergaardens paté, sennepscreme, syltede græskar & agurk fra Rabarbergaarden. Serveres med rugbrød
Kr. 155.-
Vintersalat med kål & vintergrønt fra Rabarbergaarden & urtecreme (v)
Kr. 175.-
Kartoffel-jordskokkesuppe, ristet rug & grøn olie. Serveres med surdejsbrød (v)
Kr. 155.-
Tre slags danske økologiske & biodynamiske oste, sylt & hjemmelavet knækbrød
Kr. 145.-
Ris a la mande, ristede økologiske mandler & Rabarbergaardens lune kirsebærsauce
Kr. 145.-
Frokost Menu
Bagte beder, Ingrid ærtecreme & syltet grønt
&
Braiseret øko-gris, Thomas' rødkål & urtemos
&
Risalamande med kirsebær fra Rabarbergaarden
Kr. 395.-
CHRISTMAS LUNCH AT THE CASTLE
From November 1 - December 31
Spiced herring, pickled beetroot, toasted buckwheat & crème fraiche. Served on rye bread
DKK 125.-
Fried herring with cream stewed kale from Rabarbergaarden & pickled greens. Served with rye bread
DKK 155.-
Baked & confit beets from Rabarbergaarden, Ingrid pea cream & fried buckwheat. Served on rye bread (v)
DKK 145.-
Fried fish fillet with pickles & herbs from Rabarbergaarden. Served on rye bread
DKK 155.-
Rhabarbergaarden pâté, mustard cream, pickled pumpkin & cucumber from Rabarbergaarden. Served with rye bread
DKK 155.-
Winter salad with cabbage & winter greens from Rabarbergaarden & herb cream (v)
DKK 175.-
Potato-Jerusalem artichoke soup, toasted rye & green oil. Served with sourdough bread (v)
DKK 155.-
Three types of Danish organic & biodynamic cheeses, jam & homemade crispbread
DKK 145.-
Ris a la mande, roasted organic almonds & Rabarbergaarden's warm cherry sauce
DKK 145.-
Lunch Menu
Baked beets, Ingrid pea cream & pickled greens
&
Braised organic pork, Thomas' red cabbage & herb mash
&
Risal mande with cherries from Rabarbergaarden
DKK 395.-
Julefrokost for de “små” virksomheder
I år holder vi vi Julemiddag for de små og mindre virksomheder torsdag d. 27/11 kl. 17.30 - 23. Vi reserverer restauranten så selvom man er få i virksomheden, så sidder man med sit eget selskab, men i samme lokale sammen med de andre.
Så er I en virksomhed eller forretning med 2-20 personer der gerne vil holde julemiddag, så byder vi på en 4 retters menu, med et strejf af Rabarbergaardens jul.
Julemenu
Forret
Varmrøget ørred, sprødt vintergrønt fra Rabarbergaarden & urtecreme
eller
Bagte beder med labneh, ristet rug & syltet grønt fra Rabarbergaarden (V)
Hovedret
Braiseret øko-gris, rødkål fra Rabarbergaarden, pommes Anna glaseret med honning & demi glace
eller
Gnocchi på Elfe kartoffel, bagt græskar, Vesterhavsost & kål fra Rabarbergaarden (V)
Ost
Tre slags danske øko-oste, hjemmelavet sylt & knækbrød
Dessert
Risalamande med ristede mandler & kirsebær fra Rabarbergaarden
Fireretters menu kr. 595.-/pers.
Med vinparring tre glas kr. 995.-/pers.
Med ikke-alkoholisk parring tre glas kr. 895.-/pers.
 
                         
            
              
            
            
          
               
            
              
            
            
          
              