FROKOST PÅ GAARDEN I JULEN
Sild, æble-løg kompot, fedtegrever, løgringe & vintergrønt fra Rabarbergaarden. Serveres på rugbrød
kr. 125.-
Stegt sild med fløde stuvet grønkål fra Rabarbergaarden & syltede grønt. Serveres med rugbrød
kr. 155.-
Confiteret græskar, Ingrid ærter & græskar creme, rugknas, syltede græskar & vintergrønt fra Rabarbergaarden. Serveres på rugbrød (v)
Kr. 145.-
Stegt fiskefilet med pickles & urter fra Rabarbergaarden. Serveres på rugbrød
Kr. 155.-
Rabarbergaardens oksepostej, syltede agurker & beder. Serveres med rugbrød
Kr. 155.-
Terrine på Rabarbergaardsgris, vintergrønt fra Rabarbergaarden & crudité af rodfrugter. Serveres på rugbrød
Kr. 165.-
Lammerullepølse på Rabarbergaardslam, tallerkensmækker remoulade, ristet & rå løg, syltede sennepskorn & urter fra Rabarbergaarden. Serveres på rugbrød
Kr. 165.-
Vintersalat med kåltzatziki, boghvede &vintergrønt fra Rabarbergaarden & urtecreme (v)
Kr. 175.-
Kartoffel-jordskokkesuppe, ristet rug & grøn olie. Serveres med surdejsbrød (v)
Kr. 155.-
Tre slags danske økologiske & biodynamiske oste, sylt & hjemmelavet knækbrød
Kr. 145.-
Ris a la mande, ristede økologiske mandler & Rabarbergaardens lune kirsebærsauce
Kr. 145.-
Børn u. 8 år - halv portion - halv pris
Frokost Menu
Bagte beder, Ingrid ærtecreme & syltet grønt
&
Rabarbergaardsgris, kartoffel creme, kål & demi glace
&
Risalamande med kirsebær fra Rabarbergaarden
Kr. 395.-
Rabarbergaardens restaurant på gården, er det man i England og USA kalder "Farm restaurant". Den hylder gastronomi, det gode mad-håndværk, og den nærværende spiseoplevelse. Råvarerne bliver produceret i gårdens market garden af vores Growth Team og taget under kyndig, men blid behandling af vores Gastronomy Team i gårdens kulinariske køkken.
Alle der arbejder i køkkenet har den dybeste respekt for råvarer, fordi de selv har været med i marken. De ved, at den gulerod, de holder i hånden er kommet fra det allermindste frø, er blevet passet og plejet igennem flere måneder for til sidst at ende som noget helt særligt på gæstens tallerken. Det gør os alle ydmyge og opmærksomme på det, vi har med at gøre og det måltid, vi serverer.
Restauranten byder både på frokost- og aftenkort — og i sommerferien også på morgenmad!
Vær opmærksom på at det af hensyn til vores høns og andre gæster ikke er muligt at medbringe sin hund på gården, i restaurant eller butik.