NYTÅRS MIDDAG 2025
Velkommen til Rabarbergaardens traditionsrige nytårs middag, hvor vi åbner døren til årets sidste aften med en middag fuld af alt det gården kan præstere. Nyd en dejlig aften i den lune restaurant.
Aftenens forløb
Kl. 18:30 - 19:00: Ankomst & velkomstbobler
Kl. 19:00 - 22:30: Seksretters middag
Kl. 22:30 - 23:00: Vi siger tak for i aften & sender jer ud i nytårsnatten
Menu
Første servering til boblerne
Brioche m/ tørret torskerogn & syltede korianderfrø Krustade m/ kartoffelcreme & brændt porre
Anden servering
Rabarbergaards syltede & fermenterede grønsager, labneh & urteolie
Tredje servering
Lune rødbeder, kirsebær & knas
Fjerde servering
Græskar, lyssej, hollandaise & bitre salater fra Rabarbergaarden
Femte servering
Økologiske ost fra Søtofte Mejeri & æble
Sjette servering
Kvæde is, lune kvæde & crumble
Pris Seksretters nytårsmenu, incl. velkomstbobler (m/u alkohol) kr. 995.-
Drikke
Vinparring (5 glas) + kr. 400.-
Ikke alkoholisk parring (5 glas) + kr. 300.-
Derudover kan der vælges og købes vin og andre drikkevarer fra kortet samt tilkøb af kaffe & the samt hjemmelavet kransekage på økologisk korn
Der kan også vælges en ren vegetarisk menu, der bliver fjerde servering til en grøntsagsbaseret ret.
Det skal blot skrives i noter når der bookes. Betaling Du betaler for menuen kr. 995,- når du booker herunder
Drikkevarer afregnes på aftenen.
FROKOST PÅ GAARDEN I JULEN
Sild, æble-løg kompot, fedtegrever, løgringe & vintergrønt fra Rabarbergaarden. Serveres på rugbrød
kr. 125.-
Stegt sild med fløde stuvet grønkål fra Rabarbergaarden & syltede grønt. Serveres med rugbrød
kr. 155.-
Confiteret græskar, Ingrid ærter & græskar creme, rugknas, syltede græskar & vintergrønt fra Rabarbergaarden. Serveres på rugbrød (v)
Kr. 145.-
Stegt fiskefilet med pickles & urter fra Rabarbergaarden. Serveres på rugbrød
Kr. 155.-
Rabarbergaardens oksepostej, syltede agurker & beder. Serveres med rugbrød
Kr. 155.-
Terrine på Rabarbergaardsgris, vintergrønt fra Rabarbergaarden & crudité af rodfrugter. Serveres på rugbrød
Kr. 165.-
Lammerullepølse på Rabarbergaardslam, tallerkensmækker remoulade, ristet & rå løg, syltede sennepskorn & urter fra Rabarbergaarden. Serveres på rugbrød
Kr. 165.-
Vintersalat med kåltzatziki, boghvede &vintergrønt fra Rabarbergaarden & urtecreme (v)
Kr. 175.-
Kartoffel-jordskokkesuppe, ristet rug & grøn olie. Serveres med surdejsbrød (v)
Kr. 155.-
Tre slags danske økologiske & biodynamiske oste, sylt & hjemmelavet knækbrød
Kr. 145.-
Ris a la mande, ristede økologiske mandler & Rabarbergaardens lune kirsebærsauce
Kr. 145.-
Børn u. 8 år - halv portion - halv pris
Frokost Menu
Bagte beder, Ingrid ærtecreme & syltet grønt
&
Rabarbergaardsgris, kartoffel creme, kål & demi glace
&
Risalamande med kirsebær fra Rabarbergaarden
Kr. 395.-
Rabarbergaardens restaurant på gården, er det man i England og USA kalder "Farm restaurant". Den hylder gastronomi, det gode mad-håndværk, og den nærværende spiseoplevelse. Råvarerne bliver produceret i gårdens market garden af vores Growth Team og taget under kyndig, men blid behandling af vores Gastronomy Team i gårdens kulinariske køkken.
Alle der arbejder i køkkenet har den dybeste respekt for råvarer, fordi de selv har været med i marken. De ved, at den gulerod, de holder i hånden er kommet fra det allermindste frø, er blevet passet og plejet igennem flere måneder for til sidst at ende som noget helt særligt på gæstens tallerken. Det gør os alle ydmyge og opmærksomme på det, vi har med at gøre og det måltid, vi serverer.
Restauranten byder både på frokost- og aftenkort — og i sommerferien også på morgenmad!
Vær opmærksom på at det af hensyn til vores høns og andre gæster ikke er muligt at medbringe sin hund på gården, i restaurant eller butik.