Det Grønne Møderum

Har du brug for at holde møde, udvikle, tænke stort, nyt og strategisk? Drømmer du om et autentisk sted, med højt til himlen, naturen er nær og der er plads til store tanker? Leder du efter et sted væk fra byen, men uden lang rejsetid og hvor det er let at komme til?

Så vil vi gerne byde dig velkommen i Rabarbergaardens Grønne Mødelokale

Det kan du få:

  • Plads til 8 - 25 personer

  • Hel- og halvdagsmøder

  • 4 unikke møderum Pejsestuen, Værkstedet, Køkkenet & Marken

  • Fuld forplejning baseret på økologiske råvarer fra gårdens marker

  • Mulighed for aktivitetspakker og indspark

På Rabarbergaarden kommer du altid med naturen til bords - også når du holder møde

MØDEPAKKER

  • Den Korte Dag

    Tidsrum

    Kl. 9-15.30

    Forplejning

    ·   Let økologisk morgenmad: Nybagte surdejsboller, rugbrød, ost marmelade/honning, kaffe & te, vand

    ·   Frokost: Enkel økologisk varm grøn ret, 1 slags salat, hjemmebagt surdejsbrød, incl. Økologisk saft & vand

    ·   Eftermiddagskaffe & kage: Dagens kage, kaffe & te

    ·   Hele dagen: Vand m/u brus

    Lokale & AV/teknik/materialer

    ·   Lokale: Restaurantlokalet, muligt for break-out rum i café og Orangerie

    ·   AV/Teknik: Projektor og lærred (der medbringes egen computer, adaportor haves) samt trådløst internet

    ·   Materialer: Whiteboard m. markers

    ·   Udendørs: Gåtursmulighed i grøntsagshaven og naturstien.

    dkr. 795.-/pers.

  • Den Fyldige Dag

    Tidsrum

    Kl. 9-17

    Forplejning

    ·   Stor økologisk morgenmad: Nybagte surdejsboller, rugbrød, blødkogte øko-æg, kanelkardemommesnurre, ost marmelade/honning, øko-juice/most, kaffe & te, vand

    ·   Frokost: Økologisk buffet m. økologisk varm ret (grøn eller kød), 2 slags salater, 2 slags øko-oste, hjemmebagt surdejsbrød & rugbrød, incl. Økologisk saft & vand

    ·   Eftermiddagskaffe & kage: Dagens kage, kaffe & te

    ·   Hele dagen: Vand m/u brus

    Et økologisk indspark (lægges enten lige før eller efter frokost)

    ·   25 min. Gå-inspirationstur med fagligt personale fra Gaarden. Indhold: Rabarbergaardens filosofi og metode i driften. Tema: Økologi, regenerativ parksisser i jord og ledelse, dyrevelfærd og bæredygtige økosystemer fra jord-til-bord-til-jord.

    Lokale & AV/teknik/materialer

    ·   Lokale: Restaurantlokalet, muligt for break-out rum i café og Orangerie

    ·   AV/Teknik: Projektor og lærred (der medbringes egen computer, adaportor haves) samt trådløst internet

    ·   Materialer: Whiteboard m. markers

    ·   Udendørs: Gåtursmulighed i grøntsagshaven og naturstien.

    dkr. 895.-/pers.

  • Den Store Dag

    Tidsrum

    Kl. 9-20.30

    Forplejning

    ·   Stor økologisk morgenmad: Nybagte surdejsboller, rugbrød, blødkogte øko-æg, kanelkardemommesnurre, ost marmelade/honning, øko-juice/most, kaffe & te, vand

    ·   Frokost: Økologisk buffet m. økologisk varm ret (grøn eller kød), 2 slags salater, 2 slags øko-oste, hjemmebagt surdejsbrød & rugbrød, incl. Økologisk saft & vand

    ·   Eftermiddagskaffe & kage: Dagens kage, kaffe & te

    ·   Middag/aften: 2-retters middag incl. 1 glas øko/bio/naturvin, øl eller non-alkoholisk parring

    ·   Hele dagen: Vand m/u brus

    Et økologisk indspark (lægges enten lige før eller efter frokost)

    ·   25 min. Gå-inspirationstur med fagligt personale fra Gaarden. Indhold: Rabarbergaardens filosofi og metode i driften. Tema: Økologi, regenerativ parksisser i jord og ledelse, dyrevelfærd og bæredygtige økosystemer fra jord-til-bord-til-jord.

    En Gave

    ·   Hver deltager får et ”lille stykke” af Rabarbergaarden med hjem.

    Lokale & AV/teknik/materialer

    ·   Lokale: Restaurantlokalet, muligt for break-out rum i café og Orangerie

    ·   AV/Teknik: Projektor og lærred (der medbringes egen computer, adaportor haves) samt trådløst internet

    ·   Materialer: Whiteboard m. markers

    ·   Udendørs: Gåtursmulighed i grøntsagshaven og naturstien.

    dkr. 895.-/pers.

AKTIVITETSPAKKER

  • JORD TIL BORD

    Vi høster selv i den økologiske grøntsagsmark og følger grøntsagernes vej ude fra jorden og ind i køkkenet, hvor vi i fællesskab transformere dem til sunde, nærende og velsmagende retter til vores egen frokost.

    Du får

    ·        Viden om grøntsager i sæson

    ·        Råvarernes egenskaber og styrker

    ·        Hands-on på konkrete retter

    ·        Opskrifter med hjem

    ·        Frokost samt kaffe/the/vand undervejs

    Tidspunkt & Varighed

    ·        Formiddag

    ·        3 timer

    Muligt & antal

    ·        Hele året

    ·        Min. 8 pers. – max. 20

    Pris

    ·        Enkeltstående kr. 545.-/pers.

    ·        Del af hel kursusdag kr. 395.-/pers.

  • NATURLIGT KREAVÆRKSTED

    Vi bygger, former og kreere med naturens materialer. Kransebinding af pil, vilde blomster, og tørret ukrudt. Smukke insekthoteller af grene, halm, blade og andet insektvenligt byggemateriale og frøbomber, fyldt med frø der kan sprede skønhed og glæde der hvor de bliver kastet.

    Du får

    ·        Konkrete teknikker

    ·        Viden om insekternes virke og vigtighed

    ·        Materialer og redksabetr til burg på dagen

    ·        Egne produktioner med hjem

    ·        Kaffe/the/vand undervejs

    Tidspunkt & Varighed

    ·        Formiddag / eftermiddag

    ·        2 timer

    Muligt & antal

    ·        Hele året

    ·        Min. 8 pers. – max. 25

    Pris

    ·        Enkeltstående kr. 395.-/pers.

    ·        Del af hel kursusdag kr. 295.-/pers.

  • DIG IN

    Vi stikker fingrene i jorden og mærker livet. Jordens sundhed er alfra og omega for at vi kan dyrke sunde afgrøder. Vi gennemgår kompost og du lærer at lave en selv derhjemme. Vi gennemgår de danske grøntsager der er gode at dyrke så der er råvarer hele året. Vi forspirer frø og udplanter små planter og du lærer at lave en lille selvforsynende have, som du laver din egen tegning og haveplan til.

    Du får

    ·        Teori om jord og kompost

    ·        Hands-on viden om forspiring og om/udplantning

    ·        Alle forsirrings- om omplantede planter med hjem

    ·        Haveplan

    ·        Let frokost samt kaffe/the/vand undervejs

    Tidspunkt & varighed

    ·        Formiddag

    ·        3 timer

    Muligt & antal

    ·        April - august

    ·        Min. 8 pers. – max. 20

    Pris

    ·        Enkeltstående kr. 545.-/pers.

    ·        Del af hel kursusdag kr. 395.-/pers.