Her på Slottet er vi allerede i fuld gang med forberedelserne til den kommende højtid. Vi elsker Julen og gør os umag for at den kan fejres med gode måltider, bygget på sæsonens råvarer, primært fra vores egen økologiske gård.
Juletiden er hjerternes fest, det er her vi samles med nære og kære om bordet, de gode stunder og prioritere nærværet.
Vi vil gerne hjælpe dig med de bedste rammer til dine julestunder.
Julen starter lørdag d. 1. november. Julens frokostmenu kan du se her på siden, hvor du også bestiller bord til dit julekomsammen.
Rabarbergaardens økologiske Gløgg, den varme æblegløgg & Julekrydderkage serverer vi også fra lørdag. d. 1. november. Så kom og får lidt krydret og varmt, måske efter et besøg inde på museet og se den nye udstilling BLÅ eller har været en tur rundt i barokhaven. Det skal du ikke bestille bord til.
BLÅ JUL PÅ SLOTTET
S L O T T E T
G A A R D E N
BESTIL DIN ØKOLOGISKE JULEAND & GÅS
Nu er det tid til at sikre din økologiske juleand og julegås. Igen i år er vi så heldige at kunne tilbyde dig dyr fra Gothenborg ved Them og fra lørdag d. 11/10 kan du reservere din julesteg.
Her arbejder Lone og Lars kompromisløst for at alle de dyr vi spiser har levet et liv så tæt på den natur de naturligt er en del af. Derfor går ænder og gæs ude på græsmarkerne, engene og i skovkanterne, lige fra de har dækfjer og til de skal slagtes.
De har naturligvis et hus de kan søge ind i, men de foretrækker at være ude, der hvor de instinktiv hører til. Kødet er dejlig saftigt og mørkere end indendørs opdrættede fjerkræ, netop fordi de har græsset så meget og gået meget.
Hos os på Rabarbergaarden findes der kun én slags Julefjerkræ og det er det fra naturlige og økologiske fra Gothenborg - for gode dyreliv kan smages både i maven og i hjertet.
Julefjerkræet bliver fyldt med økologiske svesker, æbler, indmad og økologiske laurbær klar til at sætte i ovnen. Til din julesteg følger som sædvanlig en vejledning med til hvordan du steger den og kommer helt i mål med julemiddagen.
Du bestiller nu, betaler depositum for julefjerkræet og så afhenter du det hele klar til ovnen d. 23. december på Rabarbergaarden.
GRØNT KV25 VALGMØDE & FOLKEKØKKEN
På Rabarbergaarden d. 30. okt. kl. 17.30 - 20
LAV NATURLIGE KRANSE
Lær at binde en smuk krans af naturens materialer. Kranse til døren, til indenfor, til kirkegården eller til at give væk i gave. Du lærer at lave en grundkrans af pil og får teknikken til at bygge en fin krans af tørrede planter, kogler, gran og alt det andre kalder ukrudt.
LØRDAG D. 15. NOV. KL. 10-12
Du får selvfølgelig alt det du selv laver på dagen med hjem sammen med en masse god viden så du selv kan binde dine kranse i fremtiden.
G A A R D E N
JULEBUTIK & RESTAURANT
G A A R D E N
Vi er i fuld gang med at forberede os til højtiden. Vi salter Rabarbergaardsgrisen, sylter bederne, tørrer urter, sætter honningkage dej over og laver lister så lange. Vi skal nemlig være klar til at åbne igen for dig:
Torsdag d. 13. november kl. 10
For her byder vi julen & dig velkommen tilbage på Gaarden. Gårdbageri & Butik vil være fuld af julebagværk, gode sager til adventskalender og under juletræet og i restauranten kan du nyde den særlige Rabarbergaards Julefrokost.
Du kan allerede nu se julens menu og bestille dit bord, så du kan sikre dig og dine en plads i den varme julerestaurant.
Vi ved at mange har en tradition med en julefrost på Rabarbergaarden, derfor kan du allerede nu se menuen & booke dit julebord i dag.
G A A R D E N
Stedet tæller når nye ideer skal spire, tanker skal blive til brugbare handlinger og en strategi skal sættes på formel. Derfor har vi sørget for den grønne naturlige ramme, koblet med den teknologi der behøves i samtiden, så du kan samle dit team, ledelsesgruppe, bestyrelse eller organisation til en værdifuld dag.
Naturen er nemlig en stærk bidragsyder til en mødedag hvor jordforbindelse, højt til himlen og fordybelse er en vigtig faktor for jeres opgave, den natur rinder i lige her i Det Grønne Møderum på Rabarbergaarden, med:
Plads til 8 - 25 personer
Hel- og halvdagsmøder
4 unikke møderum Pejsestuen, Værkstedet, Køkkenet & Marken
Fuld forplejning baseret på økologiske råvarer fra gårdens marker
Mulighed for aktivitetspakker og indspark
Læs mere om de fire møderum, forplejning, pakker, priser og muligheder i menuen Gaarden.
På Rabarbergaarden kommer du altid med naturen til bords - også når du holder møde.